• OVER ONS

EEN ONTWERPBUREAU MET EXPERTISE

Van junior DTP'er naar volwassen ontwerpbureau met expertise, hoe is dit allemaal gegaan? Simpel gezegd... door nieuwsgierig en geïnteresseerd te zijn. En vooral door samen te werken en van elkaar te leren. Na 7 jaar gewerkt te hebben bij een ontwerpbureau voor verpakkingen, waar ik begonnen ben als junior DTP'er en geéindigd ben als senior ontwerper, heb ik de kans gekregen voor mijzelf te beginnen. Eerst vanuit een kantoor, later - doordat werkzaamheden eigenlijk voornamelijk op afstand worden gedaan - vanuit een mooie werkplek aan huis. Dit werkt efficiénter, omdat ik dan ook bij spoed alle bestanden bij de hand heb.

SAMENWERKEN

Appeltje + design is inmiddels 15 jaar oud, maar nog steeds werken wij met net zo veel plezier en vuur als in het begin. En als 't nodig is, samen met andere ontwerpers, en webbouwers. Wij werken samen op basis van een sterk vertrouwen en kunnen elkaar goed aanvullen. Elke klus verdient speciale aandacht. Dat maakt dat er soms expertises moeten worden ingehuurd als het nét even niet ons kopje thee (cup of tea) is. De klant zal hier niets van merken, alle communicatie en de verantwoordelijkheden liggen bij ons. Door onze expertise en humor, hebben we al veel klanten gewonnen en vast weten te houden.

SNEL EN EFFICIËNT

Haastige spoed is zelden goed. Dit spreekwoord klopt in de meeste gevallen, maar bij ons kan je óók terecht voor je spoedje. We doen wat we beloven. Kan het niet, dan zeggen we het ook. Maar als het moet, kunnen we ijzer met handen breken en zullen we alles in de strijd gooien om het toch voor elkaar te krijgen, eventueel halen we er handen bij. En ook hier met de grootst mogelijke aandacht. We krijgen regelmatig complimenten over onze snelheid, die vooral mogelijk is doordat er geen eindeloos gezwam en overleg nodig is tussen onze mensen. Wij begrijpen elkaar met een half woord.
WIJ DENKEN MEE

Wij geven nét even meer.

``You are what you do, not what you say you'll do.``

``You are what you do, not what you say you'll do.``

Soms weet je niet precies wat je wil, maar wel wat je wil bereiken. We zeggen dan niet: kom maar terug als je het allemaal hebt uitgedacht. De raderen gaan dan draaien om samen met jou te bedenken wat de beste manier is om voor elkaar te krijgen wat je wilt. Uiteindelijk komen we samen dan tot een mooie oplossing, die we vervolgens tot uitvoering brengen.

We zijn wat we doen, niet wat we zeggen te gaan doen. Want uiteindelijk gaat het om het resultaat!

  • Tevreden Klanten
  • Projecten gedaan
  • Huidige projecten
Appeltje + design, veelzijdig grafisch ontwerpbureau uit Leusden

EEN ONTWERPBUREAU MET EXPERTISE

We zijn 'alleskunners op ons eigen gebied'. Of je het nou hebt over fotobewerking, het concept en de uitwerking van je huisstijl, je professionele PowerPoint presentatie, het ontwerp en werktekenen van je verpakking of het digitale werk als het maken van een WordPress website of banners. We kunnen het allemaal!

Ook simpele fotografie-opdrachten kunnen we uitvoeren. We hebben een kleine studio voor bijvoorbeeld packshots, maar we kunnen ook naar je toe komen voor sfeerfoto's van je winkel. Dat staat leuk op je website en op social media.

GRAFISCH ONTWERP
100%
DESKTOP PUBLISHING
100%
POWERPOINT
90%
WORDPRESS
80%